OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Факултетот за менаџмент на човечки ресурси при Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје...

Факултетот за менаџмент на човечки ресурси при Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје, и оваа година продолжува со воспоставената практика...

Деканот на Факултетот за менаџмент на човечки ресурси при Универзитетот за туризам и менаџмент...

Во рамките на „Недела на учењето“ која се одржува во просториите на компанијата „Арцелор Миттал“ од 13-17 јуни...

Страница 5 од 22