OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Состанокот со родителите во зимскиот семестар е одржан за 25.12.2017 година во 17:00 часот...

На 25.12.2017 година се одржа состанок на Одборот за соработка и доверба со јавноста на Факултетот за менаџмент на човечки ресурси...

Во рамките на долгогодишната практика на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, согласно годишната програма на Факултетот за претприемачки бизнис на 05.12.2017 година, гостин предавач од практиката беше г-дин Јован Грков...

На 26 Ноември 2017 година во Македонска опера и балет во Скопје се одржа уникатна, свечена промоција на деветтата генерација дипломирани студенти на прв циклус студии и на седмата генерација магистрирани студенти...

Страница 1 од 23