OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
utms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mk

Како резултат на долгогодишната соработка помеѓу Економскиот факултет...

Редовната седница на Советодавниот одбор на Економскиот факултет на УТМС се одржа на 23.03.2016 година.

Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје на 22.12.2015 во просториите на УТМС одржа обука на тема „Бизнисот и економијата – перспективи во современи услови на стопанисување“...

Економскиот Факултет при Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје на 11.12.2015...

Страница 3 од 14