OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

На УТМС предавање одржа директорот на Царинската управа на РМ, Ванчо КарговУнгарскиот амбасадор во Македонија, Јозеф Бенце одржа предавање на УТМС за туристичката понуда на Унгарија


Гувернерот на Народна банка на РМ, М-р Димитар Богов, гостин предавач на УТМС
Консалтинг компанијата за човечки ресурси Job Trust од Солун, на разговори со студентите од УТМС за практична работаСтраница 23 од 29