OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Претставници на УТМС учесници на меѓународниот научен семинар Во Србија, организиран под покровителство на UNWTO 

На УТМС предавање одржа директорот на Царинската управа на РМ, Ванчо КарговУнгарскиот амбасадор во Македонија, Јозеф Бенце одржа предавање на УТМС за туристичката понуда на Унгарија


Гувернерот на Народна банка на РМ, М-р Димитар Богов, гостин предавач на УТМС
Страница 21 од 27