OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Факултетите на УТМС континуирано ја унапредуваат меѓународната соработка со сродни факултети од регионот и Европа...

Согласно методологијата на студирање на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, на 16. 10. 2017 година, проф. д-р Сашо Кожухаров и асс. м-р Александар Стојановски...

Во рамките на активните политики на Економскиот факултет на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, на 20.09.2017 година...

На Универзитетот за туризам и менаџмент се одржа првиот час во новата академска 2017/18 година...

Страница 3 од 30