OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Универзитетот за туризам и менаџмент-Скопје со особена чест и задоволство ја најавува уникатната, свечена промоција на деветата генерација дипломирани студенти и седмата генерација магистри...

Факултетите на УТМС континуирано ја унапредуваат меѓународната соработка со сродни факултети од регионот и Европа...

Согласно методологијата на студирање на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, на 16. 10. 2017 година, проф. д-р Сашо Кожухаров и асс. м-р Александар Стојановски...

Во рамките на активните политики на Економскиот факултет на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, на 20.09.2017 година...

Страница 2 од 29