OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје на 22.12.2015 во просториите на УТМС одржа обука на тема „Бизнисот и економијата – перспективи во современи услови на стопанисување“...

Економскиот Факултет при Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје на 11.12.2015...

По повод Светскиот ден на статистиката на 20.10.2015 г. беше одржа работна средба во Државниот завод...

Студентката од втора година на Економски факултет при Универзитетот за туризам и менаџмент Скопје, Бранкица Нелковска...

Страница 4 од 27