OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Уште една потврда на светското ниво за квалитетот и вредноста на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје


Од 27 - 29 аптил, 2011, во Скопје беше одржан првиот Меѓународен саем за туризам „Скопје травел маркет 2011“ во организација на УТМС и групацијата ЕРА - Скопски саем...

На вториот ден од Конгресот, најнапред на пленарната сесија беа поканети лидери на политички партии од Македонија за да ги излозат своите програми и визии за развојот на туризмот.

50-тина студенти и вработени на Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје, од 17.01 до 25.01.2012-та престојуваа во Мадрид, како дел од практичната настава, реализирана на врвни ...

Страница 26 од 27