OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Согласно годишната програма за работа на Економскиот факултет на УТМС, денес, 22.11.2017 година, студентите од Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје беа во посета на Царинската управа на Република Македонија...

Универзитетот за туризам и менаџмент-Скопје со особена чест и задоволство ја најавува уникатната, свечена промоција на деветата генерација дипломирани студенти и седмата генерација магистри...

Факултетите на УТМС континуирано ја унапредуваат меѓународната соработка со сродни факултети од регионот и Европа...

Согласно методологијата на студирање на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, на 16. 10. 2017 година, проф. д-р Сашо Кожухаров и асс. м-р Александар Стојановски...

Страница 1 од 28