OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
utms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mk
УТМС ПО ВТОР ПАТ ПРОГЛАСЕН ЗА SUPERBRANDS ВО ВИСОКОТО ОБРАЗОВАНИЕ
Студентите од ФМММ дел од конкретни проекти и изработка на каталози на УТМС
Студентите од ФМММ на Саемот за туризам во Белград, на штандот на Катар, 2016
Учество на студентите од ФМММ во проектот “Растеме Здраво”
Студентите од ФМММ учесници во организацијата на РАДИСКИ ФЕСТИВАЛ “МАРС” 2016
Декански пофалници за најдобрите студенти на ФМММ

Во рамките на програмата за гости-предавачи на Универзитетот за туризам и манаџмент во Скопје на 01.11.2017 година, експертско предавање одржа амбасадорот на Кралството Холандија во Република Македонија...

Факултетите на УТМС континуирано ја унапредуваат меѓународната соработка со сродни факултети од регионот и Европа...

Во рамките на планираните активности на Центарот за кариера на Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје, кои се однесуваат на градење извонредни компетенции на студентите...

На 01.10. 2017 во шопинг центарот Сити Мол се одржа бесплатен концерт на една од најуникатните и најспецифичните музичарки во Р. Македонија, Сара Мејс, на кој УТМС беше горд поддржувач...

Страница 3 од 21