OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
utms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mk
УТМС ПО ВТОР ПАТ ПРОГЛАСЕН ЗА SUPERBRANDS ВО ВИСОКОТО ОБРАЗОВАНИЕ
Студентите од ФМММ дел од конкретни проекти и изработка на каталози на УТМС
Студентите од ФМММ на Саемот за туризам во Белград, на штандот на Катар, 2016
Учество на студентите од ФМММ во проектот “Растеме Здраво”
Студентите од ФМММ учесници во организацијата на РАДИСКИ ФЕСТИВАЛ “МАРС” 2016
Декански пофалници за најдобрите студенти на ФМММ
Постојана комуникација со студентите по однос на прашањата во врска со редовноста на настава, методологијата на работа, изработката на семинарски трудови...
Во емисијата насловена како "Туристички витраж" која се емитуваше во сабота на 21.03.2015 година во 11 часот учество зеде и дел од наставниот кадар на Факултетот за меѓународен маркетинг менаџмент.
Во рамките на програмата на Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје, за повикување на гости предавачи, односно еминентни личности од повеќе области, на ден 18.03.2015 година, во амфитеатарот на УТМС предавање одржа г-дин Зоран Саздовски, регионален маркетинг менаџер на SUPERBRANDS ADRIATIC за Република Македонија.
На Факултетот за меѓународен маркетинг менаџмент студентите се во постојана комуникација со своите асистенти и професори.

Страница 16 од 21