OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
utms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mk
УТМС ПО ВТОР ПАТ ПРОГЛАСЕН ЗА SUPERBRANDS ВО ВИСОКОТО ОБРАЗОВАНИЕ
Студентите од ФМММ дел од конкретни проекти и изработка на каталози на УТМС
Студентите од ФМММ на Саемот за туризам во Белград, на штандот на Катар, 2016
Учество на студентите од ФМММ во проектот “Растеме Здраво”
Студентите од ФМММ учесници во организацијата на РАДИСКИ ФЕСТИВАЛ “МАРС” 2016
Декански пофалници за најдобрите студенти на ФМММ

На Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје на 25.12.2015 година се одржа обука на тема: „Маркетинг активностите како предизвик на современиот бизнис”.

Започна наставата на Вториот циклус на студии на Универзитетот за туризам и менаџмент.

Студентите на Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје поделени во групи за кои е задолжен ментор...

Страница 10 од 21