OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
utms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mk
УТМС ПО ВТОР ПАТ ПРОГЛАСЕН ЗА SUPERBRANDS ВО ВИСОКОТО ОБРАЗОВАНИЕ
Студентите од ФМММ дел од конкретни проекти и изработка на каталози на УТМС
Студентите од ФМММ на Саемот за туризам во Белград, на штандот на Катар, 2016
Учество на студентите од ФМММ во проектот “Растеме Здраво”
Студентите од ФМММ учесници во организацијата на РАДИСКИ ФЕСТИВАЛ “МАРС” 2016
Декански пофалници за најдобрите студенти на ФМММ

Студентите од Универзитетот за туризам и менаџметнт од Скопје заедно со дел од професорскиот кадар...

Универзитетот за Туризам и Менаџмент од Скопје активно се вклучи во националниот проект за здрава исхрана...

Викендот што измина, од 24-27 ми Септември го придвижи регионот кон Ровињ, каде по осми пат се случува најголемиот настан...
Во рамките на востановената пракса за избор на тела и органи на студентската организација на Универзитетот за туризам и менаџмент...

Страница 9 од 18