OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
utms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mk
УТМС ПО ВТОР ПАТ ПРОГЛАСЕН ЗА SUPERBRANDS ВО ВИСОКОТО ОБРАЗОВАНИЕ
Студентите од ФМММ дел од конкретни проекти и изработка на каталози на УТМС
Студентите од ФМММ на Саемот за туризам во Белград, на штандот на Катар, 2016
Учество на студентите од ФМММ во проектот “Растеме Здраво”
Студентите од ФМММ учесници во организацијата на РАДИСКИ ФЕСТИВАЛ “МАРС” 2016
Декански пофалници за најдобрите студенти на ФМММ

На 01.10. 2017 во шопинг центарот Сити Мол се одржа бесплатен концерт на една од најуникатните и најспецифичните музичарки во Р. Македонија, Сара Мејс, на кој УТМС беше горд поддржувач...

Кариерниот центар на УТМС, Факултетот за менаџмент на човечки ресурси и Факултетот за меѓународен маркетинг менаџмент најавуваат обука...

Во рамките на востановената пракса за избор на тела и органи на студентската организација на Универзитетот за туризам и менаџмент, на ден 21.09.2017 година...

На 18 септември започна новата академска година на Универзитетот за туризам и менаџмент. Свечениот час го отвори Генералниот секретар на УТМС кој на студентите им посака топло добре дојде...

Страница 4 од 21