OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Високи претставници на Министерството за култура и туризам на Турција и на Египет го потврдија учеството на Саемот и Конгресот во Скопје


Од 27 - 29 аптил, 2011, во Скопје беше одржан првиот Меѓународен саем за туризам „Скопје травел маркет 2011“ во организација на УТМС и групацијата ЕРА - Скопски саем...

Амбасадорот на Република Словенија, Ален Бергант, гостин на УТМС, одржа предавање за туризмот и промоција на неговата земја.
На вториот ден од Конгресот, најнапред на пленарната сесија беа поканети лидери на политички партии од Македонија за да ги излозат своите програми и визии за развојот на туризмот.

Страница 24 од 25