OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Во рамките на програмата за гости-предавачи на Универзитетот за туризам и манаџмент во Скопје на 01.11.2017 година, експертско предавање одржа амбасадорот на Кралството Холандија во Република Македонија...

Факултетите на УТМС континуирано ја унапредуваат меѓународната соработка со сродни факултети од регионот и Европа...

Во рамките на планираните активности на Центарот за кариера на Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје, кои се однесуваат на градење извонредни компетенции на студентите...

На 01.10. 2017 во шопинг центарот Сити Мол се одржа бесплатен концерт на една од најуникатните и најспецифичните музичарки во Р. Македонија, Сара Мејс, на кој УТМС беше горд поддржувач...

Страница 3 од 29