OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

На 18 септември започна новата академска година на Универзитетот за туризам и менаџмент. Свечениот час го отвори Генералниот секретар на УТМС кој на студентите им посака топло добре дојде...

Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје како единствена придружна членка на Светската туристичка организација (UNWTO) од Република Македонија...

Факултетот за маркетинг на УТМС во рамките на уписните рокови во академската 2017-2018 година, за новозапишаните студенти во прва година доделува ваучер од 500 ЕУ...

Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје за најдобрите студенти обезбеди можности за глобален професионален и академски развој...

Страница 2 од 27