OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Студентите од Универзитетот за туризам и менаџметнт од Скопје заедно со дел од професорскиот кадар...

Универзитетот за Туризам и Менаџмент од Скопје активно се вклучи во националниот проект за здрава исхрана...

Викендот што измина, од 24-27 ми Септември го придвижи регионот кон Ровињ, каде по осми пат се случува најголемиот настан...
Страница 7 од 25