OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Доделени дипломи на студентите од Факултетот за претприемачки бизнис

На 08.10.2016 година, Универзитетот за туризам и менаџмент - Скопје величенствено го прослави својот 10 годишен јубилеј во Македонскиот народен театар во Скопје, По тој повод се одржа и свечена промоција на осмата генерација дипломирани студенти на прв циклус студии и на шестата генерација магистрирани студенти на втор циклус студии од Факултетот за претприемачки бизнис. Ректорот на УТМС, проф. д-р Аце Миленковски им ги додели дипломите на дипломците и магистрите, а на најдобрите студенти им беа доделени и пригодни подароци.

Галерија

{gallery}5205{/gallery}