OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense

Во рамките на програмата за гости-предавачи на Универзитетот за туризам и манаџмент во Скопје на 01.11.2017 година, експертско предавање одржа амбасадорот на Кралството Холандија во Република Македонија...

По повод одбележувањето на Светскиот ден на туризмот на 27.09.2017 година во 12:00 часот во амфитеатарот на УТМС пред студентите и вработените предавање на тема: Туризмот во Хрватска...

Во рамките на програмата за гости - предавачи на Универзитетот за туризам и манаџмент во Скопје на 06.04.2017 година, експертско предавање одржа амбасадорот на Република Унгарија...

Страница 1 од 4