OSense O-Sense
OSense O-Sense
OSense O-Sense
utms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mkutms.edu.mk
Матурантите од СОУ ”Љупчо Сантов” и СОУ “Гошо Викентиев” во посета на УТМС
Матурантите од СОУ ”Љупчо Сантов” и СОУ “Гошо Викентиев” во посета на УТМС
Матурантите од СОУ ”Љупчо Сантов” и СОУ “Гошо Викентиев” во посета на УТМС
Матурантите од СОУ ”Љупчо Сантов” и СОУ “Гошо Викентиев” во посета на УТМС
На УТМС реализирана обука на матуранти од СОУ “Цар Самоил”
На УТМС реализирана обука на матуранти од СОУ “Цар Самоил”
На УТМС реализирана обука на матуранти од СОУ “Цар Самоил”
 • Вести о УТМС

  Информације повезане са дешавањима са Универзитетом и саопштења

  Прочитај више
 • Обуке и курсеви

  Туристички водичи и пратиоци, Управитељи туристички агенција ...

  Дознај више
 • Департани

  Маркетинг, Предузеништво, Међународна сарадња, Кариера, Издавачка делатностПрочитај више

 • Мултимедија

  Фото галерије
  Видео галерије
  360° галерије


  Види више

 •  

  UPISI

  kampanja 2017 18 mk

Во Декември 2016 година во Lenexa, Канзас, САД, Бордот на Комесари на Меѓународниот Одбор за Акредитација за Бизнис Образование (IACBE)...

Традиционално и оваа година по повод Новогодишните празници Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје организираше новогодишна програма...

Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје, по втор пат ја доби наградата за Superbrands во високото образование за 2015/2016 година во Република Македонија...

 • catalogue      unwto     video

Newsletter